JEU DE BOULES IN WORMER

Welkom bij Jeu de Boulesclub Nova Boules

Hartelijk welkom bij Nova Boules, de gezellige jeu de boulesclub in het prachtige Wormer. Wij zijn blij dat u de weg naar onze vereniging heeft gevonden, waar sportiviteit, ontspanning en gezelligheid centraal staan. Onze club is een plek waar mensen van alle leeftijden en niveaus samenkomen om te genieten van deze mooie sport.

Of u nu een doorgewinterde speler bent of nog nooit een boule in handen heeft gehad, bij Nova Boules voelt iedereen zich snel thuis. Ons doel is om een ontspannen en vriendelijke sfeer te creëren, waarin plezier en sportiviteit hand in hand gaan. We organiseren regelmatig toernooien, oefenavonden en gezellige bijeenkomsten, zodat er voor iedereen wat wils is.

Onze prachtige baan biedt de perfecte omgeving om uw spel te verbeteren of gewoon lekker te ontspannen met vrienden en andere leden. Bij Nova Boules draait het niet alleen om winnen, maar vooral om het plezier van het spel en het genieten van elkaars gezelschap.

Daarnaast zijn we trots op de warme en betrokken gemeenschap binnen onze club. De leden van Nova Boules zijn altijd bereid om nieuwe spelers te verwelkomen en te helpen waar nodig. Of u nu komt voor de sport of voor de gezelligheid, u bent van harte welkom om deel uit te maken van onze club.

We hopen u snel op onze baan te zien, waar we samen kunnen genieten van de jeu de boules en de fijne sfeer die Nova Boules zo bijzonder maakt.

Contactinformatie

Dorpsstraat 214a
1531 HS Wormer
Kerkepad, 
Noord-Holland
Tel: 06-86023036
web: www.novazemblawormer.nl
e-mail: info@novazemblawormer.nl

Laatste nieuwsblog

  • 11 augustus 2024

    Nova boules is vandaag 1e geworden met de Wormerland cup.   Met het heerlijke weer hebben alle teams super gespeeld , zelfs  schelpen als onder grond wonnen de teams . Klasse gespeeld gefeliciteerd