(Bijna) open

Wat hebben we er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover. NOVA ZEMBLA met de prachtige 400 m. baan gaat open (woensdag of donderdag) en nodigt iedereen van Wormer en omstreken uit om bij ons te komen Schaatsen.
En wat hebben we veel te bieden. We openen de baan al om 10 uur in de morgen en dan is iedereen welkom om na een paar jaar zonder natuurijs weer eens zoals dat vroeger heette de schaatsen onder te binden.
We gaan eind van de middag even dicht voor het avond eten en vanaf 19.00 uur is de verlichting en de muziek aan en gaan we door tot een uur of negen. Jullie gaan naar huis en onze mensen gaan de baan prepareren. Als je de volgende dag weer komt ziet het er uit alsof de baan voor het eerst geopend wordt.
Hoeveel dagen de ijsbaan open blijft weten we niet, daarom ons advies: wacht niet en kom zo snel mogelijk.
Als je vindt dat je schaatsen niet meer scherp genoeg zijn, laat ze bij ons achter en de volgende dag staan ze perfect geslepen voor je klaar.
We hebben 2 meesterschaatsenslijpers die graag voor je aan het werk gaan
Alle leden van NOVA ZEMBLA kunnen natuurlijk op vertoon van hun ledenpas de hele ijsperiode gebruik maken van de ijsbaan.
Ben je nog geen lid van NOVA ZEMBLA is de toegang voor de jeugd 1 euro en vanaf 18 jaar 2 euro.
Natuurlijk kunt u tijdens de ijsperiode lid worde en profiteren van het lidmaatschap met heel voordelige familieprijzen.En als u voor uw gevoel toe bent aan andere schaatsen kom dan langs.wij hebben meer dan 40 paar schaatsen in alle maten. Perfect geslepen voor een paar euro.
Met andere woorden wij zijn er klaar voor en jullie zijn van harte welkom.alle details vind je op onze website:
www.novazemblawormer.nl
en natuurlijk facebook en Twitter.

Een gedachte over “(Bijna) open

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *