IJsbaan update dinsdag 9 februari

Zoals het er nu voor staat hopen we dat de ijsbaan binnen nu en twee dagen open kan! Dit betekent dat de baan woensdag nog gesloten is maar dat we er naar streven om donderdag open te gaan. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte en mocht er meer nieuws zijn rond de opening van de ijsbaan, laten we dat zo snel mogelijk weten.

Aan de vorst ligt het in ieder geval niet en ook vandaag hebben onze ijsmeesters met man en macht gewerkt aan een zo goed mogelijke ijsvloer. De sneeuwval van afgelopen dagen heeft er voor gezorgd dat een spiegelgladde baan er dit jaar helaas niet in zit. We hebben wel geprobeerd om met de machine zoveel mogelijk sneeuw weg te schrapen om de ijsbaan zo glad mogelijk te krijgen. Met gevaar voor eigen leven, want de machine is met bestuurder en al door het ijs gezakt… Gelukkig leverde dit bedrijfsongevalletje alleen maar een paar natte en koude voeten op!

Wil je nog schaatsen laten slijpen? Dat kan! Je kunt ze woensdag tussen 13.15 en 15.30 uur inleveren bij de ijsbaan. Inleveren kan ook als we buiten deze tijden aan het werk zijn op de ijsbaan. Meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *