IJsbaan Wormer

IJsbaan Wormer laatste nieuws updates

Update zaterdag 17 december 09.00 uur: Goed nieuws! De ijsbaan in Wormer gaat vandaag om 11.00 uur open! Komen jullie gezellig schaatsen? Openingstijden van 11.00 tot 17.00 uur en vanavond van 19.00 tot 21.30 uur. Tot straks!

Update 16 december 15.00 uur: Het ijs is nu 5,5 centimeter dik. Vannacht gaat het weer vriezen dus we hopen dat het ijs daardoor dik genoeg is om zaterdag de ijsbaan te openen.

Update 15 december 10.45 uur: Het ijs is momenteel nog niet dik genoeg om open te gaan. Vrijdagochtend gaan we het ijs opnieuw meten. Nog even geduld dus!

Update 14 december 16.00 uur: het ijs is momenteel 4,5 cm dik. Om de ijsbaan te openen moet het ijs minimaal 5,5 tot 6 cm dik zijn. Morgenochtend, donderdag, gaan we de dikte van het ijs opnieuw meten en wellicht kan de ijsbaan dan donderdagmiddag open. Nog even geduld dus!

Update 14 december 13.00 uur: Op dit moment kan er nog niet geschaatst worden op de ijsbaan van Wormer. De ijsmeester gaat later vanmiddag de ijsdikte meten. Wij hopen dat het ijs dan dik genoeg is om de ijsbaan van Wormer op donderdag te openen. Het blijft dus nog even spannend!

SCHAATSEN SLIJPEN IN WORMER

Zorg dat je schaatsen piekfijn in orde zijn en laat ze slijpen zodat je gelijk de ijsbaan op kan! Iedere zaterdag tussen 09.00 en 12.00 uur kun je schaatsen inleveren om te laten slijpen. Wij zorgen dat je schaatsen binnen enkele dagen haarscherp geslepen zijn. Meer over schaatsen slijpen.

TWEEDEHANDS SCHAATSEN KOPEN

IJsvereniging Nova Zembla in Wormer heeft een ruim assortiment tweedehands schaatsen te koop in allerlei soorten en maten. Kom gerust langs en kijk of jouw perfecte paar er voor een kleine prijs tussen zit. Dat kan iedere zaterdag tussen 09.00 en 12.00 uur of als de ijsbaan open is.

VOORDELIG SCHAATSEN: WORD LID VAN IJSBAAN WORMER

Word lid van IJsvereniging Nova Zembla om onbeperkt te kunnen schaatsen en steun zo ook onze vereniging die bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers. Lid worden.

Een gedachte over “IJsbaan Wormer laatste nieuws updates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *